Kako bi reagovao kada bismo ti rekli da imaš priliku da u svom CV-ju staviš iskustvo rada u organizacionom timu jedne od najvećih tech konferencija sa organizacijom na svetskom nivou?

Organizacioni tim Tomorrow konferencije (@tmrwconf) ti nudi priliku da volontiraš u nekom od sektora tokom tri dana trajanja događaja i da uz to dobiješ priliku za sticanje novih veština, proširivanje mreže kontakata i učestvovanje u događaju koji ima globalni uticaj! 

Šta je Tomorrow konferencija?

Tomorrow konferencija je međunarodni događaj, koji se održava u periodu od 12. do 14. maja u Štark Areni, a koji okuplja predstavnike industrije inovacija, tehnologije i društvenog preduzetništva iz celog sveta. Ova konferencija je prilika da se upoznate sa najnovijim trendovima u industriji i uspostavite kontakte s vodećim stručnjacima u svojim područjima.


  • Sa kojim zadacima bi se volonter mogao susresti?

Volonteri će biti uključeni u različite zadatke tokom konferencije, uključujući pomoć u registraciji i usmeravanju posetilaca, pomoć produkcijskom timu, marketing i PR timu, fandrejzing timu, podršku govornicima i organizaciji događaja.

  • Kako da znam da li sam prava osoba za volontiranje na ovako velikom događaju?

Kao volonter, bićete deo dinamičnog tima koji radi na stvaranju inspirativnog i informativnog događaja. Očekuje se da budete pristupačni, srdačni i uvek spremni da pomognete da ovaj događaj učinimo što boljim i korisnijim za sve učesnike. Takođe potrebno je i znanje engleskog jezika zbog komunikacije sa stranim učesnicima i posetiocima. Dovoljno je da sebe pronalazite u navedenim “očekivanjima” profila ličnosti i spremni ste za rad!

Ukoliko ne želiš da propustiš ovu priliku i budeš deo Tomorrow konferencije, na tebi ja samo da nam u direct (@fonovcentar) pošalješ prijavu – poruku sa sledećim informacijama:

  • Ime i prezime
  • Datum rođenja
  • Adresa i broj telefona
  • Da li ste na raspolaganju da volontirate u toku sva tri dana trajanja konferencije?
  • Ukoliko niste, molimo da nam napišete kojim danima ste u mogućnosti da volontirate i od koliko do koliko sati
  • Veličina majice koju nosite, kako bi vam pripremili uniformu

Sve glavne informacije možete pronaći među sledećim odgovorima, kao i na sajtu i instagram stranicama @tmrwconf i @fonovcentar, a ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, budite slobodni da nam ih pošaljete u direct na instagramu @fonovcentar.