AKTIVAN STUDENT 2021

Dragi brucoši, dobro došli na Fakultet organizacionih nauka! U znak početka nove akademske godine, FON-ov centar organizuje projekat Aktivan student. Sigurno se pitate šta to fakultet zapravo predstavlja i u kakav ste se to novi poduhvat upustili. Baš iz tog razloga projekat Aktivan student vam otvara vrata za sve što vas zanima na fakultetu!

Prvi panel

„Šta na FON-u?”

Verovatno ste već čuli da je FON, osim toga što pruža pregršt mogućnosti, jako poznat i po studentskim organizacijama. Dobićete priliku da naučite sve što vas zanima o raznim sferama menadžmenta, i to naravno uz druženje i upoznavanje novih ljudi, a baš to je čar studentske organizacije! Tu su dakle Unija studenata FON-a, ESTIEM LG Belgrade, Savez studenata FON-a, Bufonerija, FONIS, Case Study Club, AIESEC, Debatni klub i naravno naš FON-ov centar za razvoj karijere!

Drugi panel

„Šta nakon FON-a?”

Još uvek se pitate: „A čekaj, čime ću ja moći da se bavim kada završim FON?“, jel da? Aktivan student je projekat koji će vam pomoći da razumete FON. Spremite se da čujete iskustva naših kolega koji su završili Fakultet organizacionih nauka, a sada uspešno rade i zarađuju od toga. Predstavnici će biti sa svakog smera na fakultetu, i to počevši od onih čiji je cilj bio visok prosek, do onih koji su svoj put gradili kroz studentske organizacije!

Panelisti projekta
Sajam organizacija