Studentska organizacija FON-ov centar za razvoj karijere ove godine je odlučila da u svoj repertoar vrati  jedan od svojih omiljenih projekata.

„Vruća stolica“ je projekat sa tradicijom u Centru koji se ove godine održava 21. i 22. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

Smatramo da su praktičan rad i neposredno iskustvo neophodni koraci do uspeha, stoga je glavna tema projekta „Vruća stolica“ simulacija procesa selekcije kandidata za posao. Cilj projekta je da se, kako studentima FON-a, tako i našim kolegama sa drugih fakulteta pruži prilika da iz prve ruke saznaju kako izgleda intervju za posao, koliko znači imati dobar CV i i kako se izboriti za svoje mesto na tržištu rada.

“Vruća stolica” je namenjena svim studentima koji su radoznali i uvek voljni da čuju aktuelne teme i savete od stručnjaka iz HR sveta i uspešnih preduzetnika.

Projekat se sastoji iz tri dela. Prvi deo je “CV radionica”na kojoj će studenti moći da, uz pomoć i mentorski rad, naprave svoju poslovnu biografiju – CV.

Drugi deo projekta jeste panel diskusija pod nazivom “Kako ne izgoreti u vrućoj stolici?” gde će uspešni preduzetnici i stručnjaci iz HR sveta nesebično deliti sa nama sve što su naučili tokom svoje karijere.

Treći deo projekta čini blok od 5 radionica koje će držati uspešni zaposleni iz  kompanija NIS, CodeIT, Joorney i BOSIS na kojima će studenti imati priliku da dobiju korisne savete koji će im značiti kada se sutradan budu prijavljivali na konkurse za posao.

CV radionica je zakazana za subotu, 21. marta, dok su radionice i panel diskusija zakazane za 22. mart.

Prijave za „Vruću stolicu“ se otvaraju 10. marta i trajaće do 18. marta.

Svakodnevno pratite naš instagram nalog @fonovcentar za više informacija o učesnicima panel diskusije i samim radionicama.