Prošlogodišnja Vruća stolica pružila je priliku svim učesnicima da iz prve ruke saznaju kako izgleda intervju za posao, koliko znači imati dobar CV i kako se izboriti za svoje mesto na tržištu rada.
Podsećajući se na isti, a u iščekivanju novog – predstavljamo Vam “Retrospektivu projekta Vruća stolica 2021”

BIZNIS SCENA POD REFLEKTORIMA

Prvi dan projekta okuplja najzvučnija imena biznis sveta i svih onih koji taj put čine lakšim i uspešnijim. Kroz kratke i dinamične nastupe naši govornici svoja višegodišnja iskustva uspeha približavaju vama, budeći u vama iskru izvrsnosti i motivisanosti koju svako od nas poseduje. Zauzmite svoje mesto na vreme u MTS Dvorani 19. maja i prepustite se putu motivacije i uspeha!

MALI PRIRUČNIK ZA VELIKI USPEH

Drugi dan projekta koji će se održati 21. maja namenjen je svim onim savetima, znanjima i trikovima neophodnim da kandidata spreme za najbolji nastup na intervjuu za posao. Učesnici će imati priliku da kroz tri bloka radionica od eminentnih stručnjaka iz poslovnog sveta dobiju sve neophodne smernice za to kako da se:
1) Istaknu u moru konkurencije
2) Pripreme kako ne bi izgoreli na intervjuu
3) Prilagode se novom okruženju
Sva znanja i veštine stečene na radionicama mogu biti odlična podloga za naredni deo projekta.

SIMULACIJA INTERVJUA ZA POSAO I SAJAM KOMPANIJA

Treći i glavni deo projekta realizovaće se 22. maja u prestižnom ambijentu Hotela Moskva. Svi učesnici će imati priliku da svoja dosadašnja iskustva, znanja i mogućnosti stave na test realnog poslovnog intervjua koje simuliraju vodeće kompanije poput: IKEA, Delta Holding, Null Tien, Galeb, Startuj, KPMG, Caslberg, Nicoll Curtin, msg Global SEE, … Na istom mestu i danu, biće organizovan i sajam pomenutih kompanija na kojem će svi zainteresovani moći da se raspitaju i stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija.
Verujemo da je samo primenjeno znanje ono pravo – stoga se vidimo na ovogodišnjoj Vrućoj stolici 19, 21 i 22. maja!

MTS Dvorana

19. maj

17.00 časova

Ove godine, Biznis scena će se baviti važnim temama značajnim za mlade i njihov dalji put i razvoj iz različitih perspektiva o kojima se retko govori, a sa kojim se većina zaposlenih i onih koji ka tome teže, neizbežno suočavaju.

Zašto?

Svesni smo da se uglavnom promovišu i plasiraju biznis i uspeh po svaku cenu, a da se sve negativne posledice na putu ka tom idealu uspeha zanemaruju i izbegavaju.
Predavanja će biti fokusirana na značaj psihološkog aspekta i mentalnog zdravlja, redukovanju stresa, ishrani, disanju i dikciji, pronalasku motivacije, ne opterećivanju privatnog poslovim životom i na mnoge druge teme. Delegati će mati priliku da iz prve ruke dobiju kratke trikove i značajne savete kako da u momentu promene psihološko stanje i izbegnu da dođe do burnout-a, koji postaje sve veći problem kako na poslu tako i u životu mladih uopšte. Takođe, imaće priliku da čuju životne puteve mnogih uspešnih ljudi, koji su njihovi uslovi uspeha, kao i to koja je njegova cena, koje su to stvari kojih su se morali odreći zarad istog i kako balansirati posao sa životom.

Izumitelj mikrobaterije i SIM kartice i to na zahtev Stiva Džobsa, nosilac je čak tri oskara. Danas je na čelu nemačke ARRI kompanije i radi na projektu usavršavanja akumulatora za automobile Formule 1 na elektropogon.

Pročitaj više

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, predavač na Fakultetu, menadžer je u Cregatine-u i edukator u HFS akademiji. Takođe, prošle godine proglašen je za fitnes ličnost godine.

Pročitaj više

Potpredsednik Delta Holdinga. Svoju karijeru počinje u Delta Automoto-u, nakon čega prelazi u Delta Real Estate, a onda u potpunosti preuzima upravljanje Delta Auto grupom.
Pročitaj više

Profesor dramaturgije, diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti. Bila je autor mnogobrojnih emisija, knjiga i serija, a odlikuje je i znanje mnogobrojnih jezika.

Pročitaj više

Glumac, pisac, maratonac i međunarodno priznati trener ličnog razvoja kao i predsednik Koučing i mentoring asocijacije. Kreator je programa Total Motivation, najkvalitetnijeg motivacionog koncepta na ovim prostorima.

Pročitaj više


Svako od njih će vam kroz 20 minuta predavanja ispričati sve što je potrebno da znate o ceni uspeha, psihološkom aspektu uspešnog karijernog puta, kao i o zdravoj ishrani i trikovima kako da malim stvarima poboljšate svoj život.

Startit centar Beograd

21. Maj

12.00 časova

Šta je zapravo suština intervjua? Koji su to koraci koje jedan kandidat treba da isprati da bi bio siguran u svoje zaposlenje?
Drugi dan projekta Vruća stolica pod nazivom ,,Mali priručnik za veliki uspeh” održaće se 21. maja u Startit centru Beograd, gde ćete naučiti kako da se pripremite za proces selekcije. On obuhvata 3 bloka radionica:

Korak 1: Istakni se

Prvi blok radionica tiče se same pripreme za intervju. Ovde ćeš imati priliku da naučiš kako da se istakneš u moru konkurencije, pripremiš svoj CV, optimizuješ LinkedIn profil i koji su to najbolji argumenti prilikom pregovaranja o radnom mestu i prvoj plati.

 

Korak 2: Pripremi se

Sigurno već znaš koliko je stav bitan prilikom pristupa prvom poslu. Drugi blok radionica bavi se samim nastupom kandidata na intervjuu. Pomoći će ti da se psihološki pripremiš za intervju, pokažeš samopouzdanje, ostaviš jako dobar prvi utisak i time na najbolji mogući način pokažeš zašto si baš ti pravi kandidat za posao.

 

Korak 3: Prilagodi se

Dobio si posao, oduševio na intervjuu i istakao se među svom tom konkurencijom, ali tu nije kraj. Sada je tu novo okruženje kome se treba prilagoditi. Treći blok radionica daje ti mogućnost da saznaš kako da pristupiš novom poslovnom sistemu i dokažeš kolegama da nisi samo „novajlija” već si tu da radiš u dobroj, komunikativnoj atmosferi i uz puno pozitivne energije.

Hotel Moskva

22. maj

12.00 časova

Za sam kraj ostavili smo Sajam najvećih kompanija u regionu koje pokrivaju svaku tržišnu sferu marketinga, HR-a, IT-a i ostalih sektora, simulaciju intervjua sa njihovim predstavnicima, priliku za razbijanje treme, privikavanje na drugačiju vrstu razgovora, priliku koja će delegatima pored jedinstevnog i vrednog iskustva koje će im značiti prilikom pravih razgovora za posao, obezbediti i mogućnost da saznaju sve o kompanijama, njihovim programima praksi i ostave dobar utisak o sebi koji će im potencijalno koristiti u budućnosti. Predstavnici kompanija će imati CV svakog delegata i na taj način znati u kom smeru voditi simulaciju razgovora za posao, u skladu sa njihovim postignućima i radom. Ovde će najbolji delegati imati i priliku da potencijalno dobiju praksu, ukoliko se dobro pokažu na simulaciji intervjua.


GENERALNI POKROVITELJI

ZLATNI PARTNERI

SREBRNI PARTNERI

BRONZANI PARTNERI

ROBNI PARTNERI

NAGRADNI PARTNERI