Prijavi se!

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje za studente Univerziteta u Beogradu posetu NLB Komercijalnoj banci u petak, 17.novembra 2023. godine sa početkom od 10 časova. 

Poseta se realizuje u okviru programa “Saznajte iz prve ruke”, a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

Učesnici u poseti imaće priliku da se kroz prezentaciju upoznaju sa NLB Komercijalnom bankom, načinom njenog funkcionisanja i specifičnostima rada u različitim sektorima. Zaposleni će sa studentima govoriti o svom karijernom putu, kao i mogućnostima za razvoj karijere u njihovim timovima, veštinama koje se očekuju od novozaposlenih i biti na raspolaganju za sva studentska pitanja. Studenti će obići prostorije banke i od zaposlenih dobiti odgovore na dodatna pitanja.

Pozivamo studente Ekonomskog, Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog fakulteta, Fakulteta političkih nauka, Filološkog, Filozofskog, Matematičkog,  Mašinskog,  Elektrotehničkog i Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu da se prijave do 15. novembra u 9 ujutru putem linka: http://skr.rs/PosetaNLBKomercijalna i uzmu učešće u poseti.
Svi prijavljeni biće blagovremeno obavešteni o statusu svoje prijave, a odabrani za učešće u poseti o mestu okupljanja grupe.