FON-ov centar za razvoj karijere

Projekat Fakulteta organizacionih nauka, započet 2004. godine. Njegova misija je da pruža mogućnosti za razvoj, implementaciju i usavršavanje stvaralačkog, preduzetničkog i naučnog potencijala studenata Fakulteta organizacionih nauka.
Fakultet nas u potpunosti podržava i spremno isprati svaku našu inicijativu. Oduvek je imao sluha za potrebe i ideje svojih studenata i mnogobrojnim primerima pokazao da dobra vizija, timski rad i poštovanje studentske inicijative pokreću mašineriju dobrih iskustava i osećanja.

MISIJA


Pružiti  mogućnost za razvoj, implementaciju i usavršavanje stvaralačkog, preduzetnickog i naučnog potencijala studenata Fakulteta organizacionih nauka kao budućih stručnjaka iz oblasti menadžmenta, operacionog menadžmenta, informacionih tehnologija i menadžmenta kvaliteta i standardizacije, kroz saradnju sa privrednim, naučnim, državnim i drugim institucijama, kao i istaknutim pojedincima i ekspertima.

VIZIJA


Postati vodeći Centar za razvoj karijere u regionu, koji primenom medjunarodnih iskustava iz oblasti razvoja karijere, nadograđuje stručna znanja stečena na FON-u, dostignuća ostvarena u praksi, čime doprinosi stvaranju vrhunskih stručnjaka iz oblasti menadžmenta, operacionog menadžmenta, informacionih tehnologija i menadžmenta kvaliteta i standardizacije.

Vrednosti

Timski duh

Kreativnost

Inovativnost

Posvećenost

Istrajnost

Odgovornost

Članovi

Veljko Uskoković
Predsednik organizacije

Strahinja Stojić
Potpredsednik organizacije i supervizor projekata

Dragana Stefanović
Predsednica sektora za IT

Miljana Bogić
Predsednica sektora za Marketing i PR

Lana Dimitrijević
Predsednica sektora za Dizajn

Nemanja Putnik
Predsednik sektora za Ljudske resurse

Marko Pantelić
Predsednik sektora za Korporativne i akademske odnose