Naučno-tehnološki park Beograd u saradnji sa Poslovno tehnološki inkubator tehničkih fakulteta Beograd (BITF) ovog leta organizuje studentski startap kamp, Mini ParkUP! tokom kojeg će studenti kroz niz interaktivnih predavanja i radionica imati priliku da nauče i upoznaju se sa osnovama razvoja jednog startapa.

Ubrzani program ovog leta, usled situacije sa pandemijom virusa Corona, biće organizovan kao jednodnevni Bootcamp, ali će obuhvatiti sve teme ključne za razvoj održivog biznisa zasnovanog na tehnološkim inovacijama!

ParkUP! je jedinstveni program učenja, rada i druženja sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim, istraže tržište i sl. Do sada je kroz 4 studentska kampa u NTP Beograd prošlo više od 250 studenata!Predavanja i interaktivne radionice zasnovane su na Lean startap metodologiji– sa akcentom na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu.

Kamp je namenjen studentima sa svih fakulteta, otvorenim za nova saznanja. Za učešće na programu nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju – do njih ćemo doći zajedno na kampu!

Mini ParkIP! Će biti održan 16.jula 2020 u NTP Beograd.

Pridruži nam se u jedinstvenoj startap avanturi – prijave su otvorene do 6. jula na https://forms.gle/VUWoBuYCHEZzt8eN8 .
Više o Programu pročitajte ovde: https://ntpark.rs/parkup/