Stižu lepe vesti za sve studente tehničkih fakulteta – otvoren je novi konkurs za Levi9 stipendije!
Najbolji studenti mogu da očekuju finansijsku i mentorsku podršku tokom studija, ali i prvo zaposlenje u ovoj IT firmi, nakon završenog Fakulteta. Konkurs je otvoren od 1. septembra do 15. oktobra, a sve uslove, detalje, kao i više informacija o tome kako izgleda proces aplikacije i selekcije možete da pronađete na ovom linku: https://www.levi9.com/jobs/serbia/scholarship-program-2021/
Na konkurs mogu da se prijave svi zainteresovani studenti određenih departmana sa Fakulteta tehničkih nauka, PMF-a, Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, kao i svih fakulteta IT orijentacije sa Univerziteta u Beogradu. Uslov je da studenti po prvi put upisuju četvrtu ili petu godinu studija u akademskoj godini 2021/2022, kao i da su očistili sve ispite sa prethodne godine.
Do sada je kroz program Levi9 stipendija u prethodnih 8 godina prošlo 45 studenata, a mnogi od njih i dalje razvijaju svoje karijere u ovoj holandskoj kompaniji. Iskustva nekadašnjih stipendista možete da pročitate ovde.
Više od 600 IT profesionalaca radi u Levi9 Srbija, u okviru dva razvojna centra i tri kancelarije bazirane u Beogradu, Zrenjaninu i Novom Sadu. Za vreme trajanja pandemije, u Levi9 je aktuelan režim rada od kuće odnosno Work from anywhere, dok su kancelarije otvorene za sve koji biraju ovakav način rada. Pridruži se magičnom broju 9!