Novi domaći startap Zabavnik otvara konkurs za nekoliko ključnih pozicija u svojoj organizaciji. Zabavnik je osnovan u avgustu 2020. sa vizijom da ponudi sasvim novi tip platforme za razonodu na našim prostorima, sajt obogaćen najraznovrsnijim interaktivnim sadržajima koji blisko prate interesovanja publike svih uzrasta. Već od prvih dana postojanja korisnici su potvrdili kvalitet projekta i pokazali izuzetan odziv i privrženost, tako da sajt nastavlja da se razvija eksponencijalnim ritmom. Otud potreba za značajnim proširenjem tima kako sa strane razvoja sadržaja, tako i sa strane internog funkcionisanja organizma firme. Tražimo ambiciozne, kreativne, posvećene ljude koji su spremni da podele viziju osnivača i odgovorno zauzmu neku od sledećih pozicija:

1) analitičar
2) glavni urednik
3) koordinator društvenih mreža
4) finansijski koordinator
5) marketing koordinator
6) marketing agent
7) istraživač.

Za konkurs je potrebno poslati detaljan CV, kao i odgovore na sledeća pitanja na adresu konkurs@zabavnik.com
Za koju poziciju se prijavljujete i zašto šte se baš u njoj pronalazite?
Kako možete da doprinesete razvoju Zabavnika?
Odgovori ne treba da budu duži od tri stotine reči svaki. Konkurs je otvoren do 5.11.2020. godine nakon čeka će izabrani kandidati biti pozvani na intervju. Angažman počinje tokom novembra meseca.

Ako želite da steknete precizniju sliku o proizvodu startapa, pozivamo vas da posetite Zabavnik na https://zabavnik.com/
Sva eventualna pitanja možete bez ustručavanja postaviti na istu mejl adresu na koju se šalje i sam konkurs – naši članovi tima će vam odgovoriti u najkraćem roku.

Ceo konkurs možete pronaći ovde.