Ukoliko želiš da se upoznaš sa društveno odgovornim poslovanjem i održivim razvojem, da čuješ iz prve ruke iskustva vodećih kompanija u Srbiji, ukoliko te interesuje svet biznisa, a istovremeno, stalo ti je do boljeg društva, pozivamo te da se prijaviš za učešće u programu Foruma za odgovorno poslovanje za mlade –
CSR PRAKSA
Program CSR prakse sastoji se od edukativnog dela i prilike da stečena znanja i veštine unaprediš kroz rad na praktičnim zadacima. Program je otvoren za studente završnih godina osnovnih studija, studente master studija, kao i diplomce u potrazi za prvim radnim iskustvom. U programu učestvuju članice Foruma foruma za odgovorno poslovanje.
Kako program funkcioniše?
Ukoliko budeš jedan od izabranih 20 učesnika, u prvom delu programa, tokom mesec dana, imaćeš priliku da budeš deo jedinstvenog edukativnog programa koji predstavlja spoj teorijskih i praktičnih znanja. Predavanja i radionice držaće eksperti i praktičari, predstavnici kompanija članica Foruma.
Ohrabrivaćemo te da učiš, istražuješ i postavljaš pitanja tokom ciklusa predavanja, kao i da, na kraju, kroz projektni zadatak predstaviš svoja razmišljanja na izabranu temu. Svi učesnici koji uspešno završe edukativni deo, dobiće sertifikat o učešću.
Šta dalje?
Petoro izabranih kandidata dobiće priliku da bude deo organizacinog tima CSR konferencije koju organizujemo u novembru i/ili imati ekskluzivne informacije o svim aktuelnim praksama u kompanijama članica Foruma. Kandidati će biti izabrani nakon uspešno završenog edukativnog dela na osnovu završnog zadatka, interesovanja i motivacije.
Ukratko, tvoje učešće u ovom delu programa, predstavlja dodatnu priliku da:
– stekneš veštine i znanja za zanimanje budućnosti, CSR menadžera, kroz razmenu mišljenja i iskustva sa stručnjacima u ovoj oblasti; – posvetiš se ličnom i profesionalnom razvoju uz dodeljenog mentora iz poslovnog sektora sa kojim ćeš održavati komunikaciju; – stekneš praktično iskustvo radeći na organizaciji godišnjeg događaja Foruma za odgovorno poslovanje, konferenciji CSR Forum – komuniciraš i sarađuješ sa vodećim kompanijama, domaćim organizacijama i institucijama, kao i međunarodnim organizacijama.
Nakon uspešno realizovane prakse, dobija se potvrda.
Kako da se prijavim?
Ukoliko ti ovo zvuči zanimljivo i motiviše te da se posvetiš sticanju novih znanja i iskustava, očekujemo tvoju prijavu. Prijavi se do 20.04.2021. putem LINKA>>>
Za prijavu je potrebno da odgovoriš na nekoliko kratkih pitanja, kao i da priložiš svoje CV i motivaciono pismo. Za sve dodatne informacije, piši nam na mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs Za više informacija poseti naš sajt: www.odgovornoposlovanje.rs